03.08.2017

POSETA VISOKE PREDSTAVNICE UNI GLOBAL UNION GRANSKOM SINDIKATU SAOBRAĆAJA I TELEKOMUNIKACIJA NEZAVISNOST

Alke Boessiger, šef UNI ICTS sektora, UNI global union i delegacija Granskog sindikata saobraćaja i telekomunikacija „Nezavisnost“, sastali su se juče, 2. avgusta 2017. u prostorijama UGS NEZAVISNOST u Beogradu, radi razmatranja brojnih pitanja vezanih za rad sindikata, u pokušaju da se dođe do konkretnih rešenja.

Ovo je prva poseta jednog zvaničnika UNI global union našem sindikatu od 2002. godine, ali po svemu sudeći, ne i poslednja.

U iscrpnoj i sadržajnoj razmeni informacija, koju je pozdravnim govorom i uvodnim izlaganjem započeo Aleksandar Titović predsednik Granskog sindikata, a u kojoj su učešće uzeli predsednica Sindikata Telenor Nezavisnost Slađana Đorđević, predsednik Sindikata Telekom Nezavisnost Dragan Panić i predsednica Sindikata Pošta Srbije Nezavisnost Snežana Marković, Alke je pokazala visok stepen razumevanja našeg sindikalnog rada, delovanja, aktivnosti, kao i problema sa kojima se godinama suočavamo.

Sastanak, a potom i neformalno druženje protekli su u izrazito prijateljskoj atmosferi, što pruža opravdanu nadu da će odnosi naše dve sindikalne organizacije preći na viši nivo.