18.07.2013

ZAPOŠLJAVANJE MLADIH – VI SE PITATE

Upitnik za mlade do 30 godina. Popunite upitnik i učinite svoje potrebe vidljivijim https:// www.surveymonkey.com/s/aktivnemerezamlade

UGS NEZAVISNOST i Savez samostalnih sindikata Srbije, kao partneri na projektu Unije poslodavaca Srbije pod nazivom "Bolji uslovi za zaposljavanje mladih", aktivno su ucestvovali u kreiranju ON LINE UPITNIKA za mlade do 30 godina, sa ciljem da doprinesu da potrebe mladih postanu vidljivije, te da se relevantnim drzavnim institucijama daju jasne smernice i predlozi promena u oblasti kreiranja programa zaposljavanja mladih.

Istrazivanje su podrzali Ministarstvo omladine i sporta i nacionalna sluzba za zaposljavanje Republike Srbije, a finansijski omogucila fondacija SOLIDAR Swiss/ Swiss Labour Assistance SLA.

Molimo da ovu poruku (sa linkom) prosledite na sto je veci broj e-mail adresa moguce (postavite na svoj sajt ili Facebook profil). U pitanju je on line anketa koju su radili sindikati u saradnji sa poslodavcima, Ministarstvom omladine i sporta i Nacionalnom sluzbom za zaposljavanje. Cilj je da se prikupi sto veci broj odgovora od ljudi koji imaju do 30 god, bez obzira na to jesu li zaposleni.